Återförsäljare av Seco Tools

Sohlbergs är återförsäljare av skärande verktyg!

Vi kan nu stolt presentera oss som återförsäljare av Seco Tools och hela deras produktsortiment på över 44.000 artiklar, ett starkt komplement till vårt redan breda sortiment av ledande skärandeleverantörer.

Seco Tools är en av världens största leverantör av verktyg för fräsning, svarvning, hålbearbetning och verktygssystem. I mer än 80 år har Seco Tools levererat verktyg och tjänster som tillverkare behöver för maximal produktivitet och lönsamhet och är en del av Sandvik Machining Solutions i Sandvik-koncernen. Med en servicegrad i världsklass där Seco Tools erbjuder både leverans dagen efter beställning samt specialistsupport. 

” Samarbetet med Seco Tools gör det möjligt för både oss och dem att växa och hitta en större marknad. Genom Seco Tools har vi tillgång till deras breda sortiment med 44.000 lagarlagda artiklar där vi och våra kunder kan få leverans dagen efter var vi än befinner oss.
Förutom deras snabba leveranser så får vi även tillgång till deras kunskap och erfarenhet genom den support dom erbjuder. Vi är väldigt glada att kunna presentera denna nyhet och ser detta som ett långsiktigt arbete där vi alla utvecklas och ligger i framkant gällande skärande verktyg tillsammans med Seco Tools. ”

- Mikael Hjelmberg, skärandespecialist

Tutaryds Mekaniska Verkstad AB
" Tack vare Secos Tools goda kvalitét och innovationstänkande där de alltid ligger i framkant i utvecklingen av skärande verktyg, i kombination med den närhet och service som Sohlbergs ställer upp med, gör att Seco är ett enkelt val för oss. Detta hjälper oss att effektivisera och optimera vår produktion. Våra kunder kräver bra kvalité till rätt pris av oss, och det är precis vad vi kräver av våra leverantörer "

Fikret Dzihic & Torbjörn Jonasson

 

Se Seco Tools egna hemsida: Seco Tools hemsida

Nyheter

Visa fler
Stäng