Fallskydd - säkerheten först

Arbetar du på höga höjder? Sohlbergs erbjuder mer än fallskyddsutrustning! Allt från besiktning, utbildningar och rådgivning.

Fallskyddsbesiktning

Sohlbergs är auktoriserade att ombesörja fallskyddsbesiktningar. Fallskydd skall kontrolleras av användaren varje gång innan utrustningen tas i bruk. En besiktning skall ske minst var tolfte månad. Är utrustningen utsatt för mycket slitage eller används i tuffare miljöer så bör den kontrolleras oftare.

Vid besiktning kontrollerar vi alla delar i ditt fallskydd och vid behov byter vi ut de delar som inte uppfyller kraven.

 

Fallskyddsutbildning

Våra fallskyddsutbildningar vänder sig till alla som arbetar på höga höjder (över 2 meter). Oavsett om du jobbar med arbetsplattformar, i slutna utrymmen eller vid vatten, är denna utbildning avgörande för din säkerhet.

Både teori och praktik ingår, och du får till och med testa att hänga från sele med rätt utrustning. Kursen avslutas med praktiskt och teoretiskt prov för att säkerställa din fulla förståelse.

 

Fast fallskyddssystem

Vi erbjuder rådgivning och uppsättning av permanent installerade produkter för att säkra din arbetsplats. Fast fallskyddssystem är bland annat förankringspunkter, vajersystem, skensystem och säkerhetsräcken.

 

Kontakta oss för rådgivning kring fallskydd

Roger Bolin butiksäljare Ljungby
0372 - 677 81 | roger.bolin@sohlbergs.se

Jimmy Lindstrand utesäljare Jönköping
036 - 550 58 13 | jimmy.lindstrand@sohlbergs.se

Nyheter

Visa fler
Stäng