Jönköping - vi expanderar & finns nu i våra nya lokaler

Vi på Sohlbergs i Jönköping har under semestern flyttat vår verksamhet till dubbelt så stora lokaler!

Det är med stor glädje som vi meddelar att vi nu har flyttat in i våra nya större lokaler här på Momarken 34 i Jönköping! Sohlbergs har senaste åren haft en mycket positiv utveckling och vi fortsätter vår tillväxt och satsning i Jönköpingsregionen. 

Under semestern flyttade vi verksamheten till våra nya lokaler vid E4:ans avfart: Torsvik norra, här har vi nu dubbelt så stora lokaler med ett riktigt bra läge och det är stor expansion i området. Det smidigt att nå oss ifrån flera håll, läget har ett bra vägnät utan trafikstockningar. Med vår nya lokal har vi nu möjlighet att kunna erbjuda våra kunder ett större och bredare sortiment.

Det finns fortfarande en del kvar att göra i lokalen men vi har öppnat och välkomnar våra kunder och vänner! 

Hitta hit

 

 


Peter och Kent i full gång med uppackning av våra produkter

 


Sofie som tar hand om en ny kund, allt är nu på plats i Momarken och vi kan leverera 😊

Ett extra tack till alla som hjälpt oss göra flytten möjlig! 
Vi hade inte varit där vi är idag utan våra kunder, kollegor, leverantörer, hantverkare och samarbetspartners som gjort det möjligt att expandera och göra den här satsningen. Stor eloge till det arbete ni gjort under sommaren med att flytta verksamheten till Momarken, en imponerande insats inte minst under de riktigt varma veckorna. Detta samtidigt som hantverkare gjort anpassningar som krävs som ny entré, nya kontor, ventilationsanläggning m.m.

SAVE THE DATE! Vi firar vår invigning den 6-7 oktober. Det kommer såklart vara starka erbjudanden, leverantörer på plats och mycket mer! Mer info kommer framöver.

 

 

Nyheter

Visa fler
Stäng