Är du vår nya säljare med fokus skärande?

Vill du arbeta i ett tryggt, växande och lönsamt företag med omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter och engagerat team? Då är detta möjligheten för dig! Sohlbergs i Ljungby söker en engagerad och driven säljare med expertis inom skärande verktyg.

Om Sohlbergs Ljungby
Sohlbergs i Ljungby är en lokal leverantör av bland annat verktyg, förnödenheter, personligt skydd till Bygg, Fastighet, Industri och Servicesektorn. Våra kompetenta och passionerade medarbetare skapar tillsammans långsiktigt mervärde för våra kunder, främst inom industri, hantverk och bygg. Sohlbergs i Ljungby är ett tryggt företag och vi har idag 23 anställda. Läs mer om oss här.

Om tjänsten
Tjänsten erbjuder en rad spännande utmaningar och möjligheter. I rollen som säljare kommer du att ansvara för att identifiera och utveckla affärsmöjligheter inom skärande. Upprätthålla goda kundrelationer genom kundbesök och teknisk rådgivning. Arbetsuppgifterna är mycket varierande, där du driver hela säljprocessen från första kontakt med kund till försäljning, uppföljning samt ta fram skräddarsydda lösningar för våra kunder.

Till din hjälp har du vårt engagerade säljteam som har mycket bred kompetens och vi arbetar nära flertalet av de stora leverantörerna inom skärande verktyg. Du arbetar effektivt, strukturerat och självständigt i vårt affärssystem. Med stort engagemang, starka relationer och kompetens erbjuder vi ett servicekoncept till våra kunder för att uppnå optimala långsiktiga lösningar.

Kandidatprofil
Flerårigt arbete inom CNC bearbetning, svarvning och fräsning är ett krav. Vi letar efter dig som har det rätta drivet. Vi ser det meriterande om du har erfarenhet av försäljning, gärna inom skärande verktyg eller liknande produkter.

Du har teknisk förståelse och intresse för skärande bearbetning. Att vara strukturerad är en förutsättning för att klara av arbetsuppgifterna. Du trivs med ett varierat arbete, är van att jobba i ett högt tempo samtidigt som du är serviceinriktad och duktig på att ge ett professionellt bemötande till kunder.

Körkort B är ett krav och möjlighet att resa inom regionen. God datavana & kunskap inom Microsoft365 är meriterande.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Provanställning: Upp till 6 månader
Tillträde: Omgående
Löneform: Månadslön
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Ljungby
Kollektivavtal: Ja

Intresserad?
Om du känner att detta är rätt utmaning för dig, tveka inte att skicka in din ansökan. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas snarast. 

Ansökan: Du mailar ditt CV och personliga brev till jobb@sohlbergs.se senast 24-06-2024.

Vid frågor om tjänsten kontakta Daniel Götesson, 072 - 660 28 42, daniel.gotesson@sohlbergs.se

 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Nyheter

Visa fler
Stäng