Är du vår nya säljare?

Sohlbergs i Jönköping expanderar och söker en ny säljare till sitt team!

Om Sohlbergs Jönköping
Sohlbergs i Jönköping är en lokal leverantör av bland annat verktyg, förnödenheter, personligt skydd till Industri, Bygg, Fastighet, och Servicesektorn. Vi ser en positiv utveckling & ökad efterfrågan på våra produkter & tjänster, därför söker vi nu ytterligare en engagerad och driven kollega till vårt team. Läs mer om oss här.

Om tjänsten
Tjänsten erbjuder en rad spännande utmaningar och möjligheter. I rollen som säljare kommer du att ansvara för att etablera nya kunder och upprätthålla goda kundrelationer med befintliga kunder genom kundbesök och aktiv försäljning. Arbetsuppgifterna är mycket varierande, där du driver hela säljprocessen från första kontakt med kund till försäljning samt uppföljning. Till din hjälp har du vårt engagerade säljteam som har mycket bred kompetens.

Med stort engagemang, starka relationer & kompetens erbjuder vi ett servicekoncept till våra kunder för att uppnå optimala långsiktiga lösningar. Du arbetar effektivt, strukturerat och självständigt i vårt affärssystem och har vana vid att jobba emot resultatinriktad försäljning.

Kandidatsprofil
Vi ser det meriterande om du har erfarenhet utav liknande jobb sedan tidigare. Vi letar efter dig som har det rätta drivet. Du trivs med ett varierat arbete, är ansvarstagande, flexibel och kvalitetsmedveten. Du är van att jobba i ett högt tempo samtidigt som du är serviceinriktad och duktig på att ge ett professionellt bemötande till kunder. Att vara strukturerad är en förutsättning för att klara av arbetsuppgifterna. Erfarenhet av försäljning och vårt produktsortiment är en fördel men inget krav. God datavana & kunskap inom Microsoft365 är meriterande.

Tjänsten avser heltid och placeringsort är Jönköping.
Vid frågor kontakta David Gideskog 076-666 34 35.

  • Heltidstjänst
  • Tillsvidareanställning
  • Krav körkort B
  • Kollektivavtal finns

 

Intresserad?
Då är du varmt välkommen med din ansökan till oss. Intervjuer kommer att ske löpande. CV och personligt brev skickas till: jobb@sohlbergs.se

 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Nyheter

Visa fler
Stäng